Energiahoidot ja tulkinnat

Energia on elinehtomme, tarvitsemme sitä koko ajan joka päivä ja yö; nukkumiseen, liikkumiseen, syömiseen, hengittämiseen.
Energiahoidot eivät vaadi fyysistä kosketusta, vaan siinä työskennellään kehon ympärillä olevan energiakentän, energiakehon kanssa.
Usein auttajat, enkelit ja oppaat pyytävät kuitenkin välittämään energiaa myös kosketuksen kautta.
Muutoksiin, paranemiseen, eheytymiseen tarvitaan jokaisen oma halu parantua, halu muuttaa ajatusmalleja, toiminta- ja elintapoja.

Hoidon vaikutus tuntuu usein kuumuutena, kylmyytenä, värähtelynä, kihelmöintinä, värien näkemisenä, erilaisina tunnereaktioina.

Energiahoidot tuntuvat usein myös kiputiloina kehossa, energialukko aukeaa ja kivuntunne menee ohi.

Henkimaailmassa meillä on paljon auttajia enkelit, arkkienkelit, luonnonhenget, shamaanioppaat, intiaanioppaat, ylösnousseet mestarit, korkea valo-olennot, parantajaoppaat, kosmiset auttajat… kaikki ovat apunamme, kunhan vain muistamme pyytää heidän apuansa.

Energiahoidot

Energiahoidot ja tulkinnat

Energiahoidot soveltuvat yhtä hyvin niin fyysisten kuin henkisten hyvinvoinnin hoitoon.

Me kannamme mukanamme kaikki elämän ilot, surut, pelot, loukkaavat sanat, kipeät muistot, stressin, traumat ym. niin tästä elämästä kuin edellisistä elämistä. Kun ihminen ei osaa vapautua jostakin tunteesta, se voi alkaa vaikeuttaa elämää ilmentäen tunteen pelkona, jännityksenä, vihana, katkeruutena ja aiheuttaen jonkin fyysisen vaivan. Onkin arvioitu, että n. 90% fyysisistä vaivoista on tunneperäisiä. Parhaisiin tuloksiin pääsemme kun olet valmis kohtaamaan ja hyväksymään tunteen / vaivan, mitä se sinulle viestittää ja sitten päästämään irti siitä.

Usein yhdistän energiahoidon jonkin fyysisen hoidon, esim. hieronnan tai vyöhyketerapian kanssa.

Energiahoidot sopivat mm. terveyden ylläpitämiseen, oman henkisen hyvinvoinnin ja kehityksen lisäämiseen, väsymyksen ja stressin hoitoon, sairauksien ja flunssan lievittämiseen ja hoitoon, tunnetason ja ihmissuhteiden hoitoon.

Saat kotiohjeita maadoituksesta, suojauksesta……

Kokeile ihmeessä, jos asut kauempana energiahoitoa kaukohoitona. Siitä on aivan valtavan hyviä kokemuksia ja tarvittaessa voin laittaa sitä jatkuvana  kaukohoitona päivisin ja ylläpitohoitona öisin, jolloin vaikutus toimii erinomaisesti alitajunnan kautta.

Päästä irti vanhoista esteistä, uskomuksista, ajatusmalleista ja anna energian virrata!

Ki-energiahieronta

Energiahoidot ja tulkinnat, Ki-energiahoito

Ki-energiahieronta on lempeää, energisoivaa hierontaa!

Ki-energiahieronta on luonnollinen tapa rentouttaa, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä. Hoidossa hierotaan koko keho päästä varpaisiin hellävaraisesti öljyllä.
Ki- energiahieronta pureutuu syvälle stressiin ja sairauksien syihin. Se auttaa vapautumaan fyysisistä kireyttä ja sitä kautta laukaisee elintärkeän elämänvirran sisällämme. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, energinen ja seestynyt.

Hyödyt mm.

  • saat syvän rentoutumisen ja uniongelmat helpottuvat
  • verenkierto ja kehon kuona-aineiden poistuminen paranee
  • ruoansulatus ja ravintoaineiden imeytyminen paranee

Koko keho ja mieli rentoutuu…

Suosittu lahjakorttihoito ja rentouttava hoito!

Tulkinta piirustuksesta

Energiahoidot ja tulkinnat, Tulkinta piirustuksesta, sielunmaisema

Tulkinta piirustuksesta on matka sinuun, omaan itseesi piirustustulkinnan avulla 

Tämä tulkinta piirustuksesta auttaa sinua ymmärtämään enemmän itsestäsi, omaa sielunmaisemaasi.
Tätä tulkintaa varten tarvitset vain paperin, värikynät ja avointa mieltä.
Varaa itsellesi aikaa piirustuksen tekemiseen n. 1/2 h- 1 h.

Spontaanit piirustukset ovat hauskoja ja erittäin informatiivisia. Kun piirrämme tiettyjä esineitä, kohteita aluksi tietämättä miksi teemme sitä ja ilman tietoista mieltä, tämä on spontaania piirustusta.

Kun piirrämme ja väritämme asioita, vastaanotamme tietoa ei tietoiselta mieleltä, alitajunnalta, josta emme ehkä olleet tietoisia aikaisemmin.
Se on sama tila, jossa olemme unessa, kun emme pysty hallitsemaan meidän mieltämme.

Vaikka monesti tämä tehtävä koetaan alkuun hankalaksi ja ihmiset sanovat etteivät osaa piirtää, niin kuitenkin tämä tehtävä koetaan kuitenkin yhdeksi kurssien ihanimmiksi tehtäviksi, kun olen tätä teettättänyt. Joten voita pelkosi ja piirrä täysin omanlaisesi kuva.

Tässä piirtämisessä ei tarvita ja vaadita mitään piirustustaitoja!!!
Piirrät täysin omien taitojesi mukaan, en arvioi piirustus taitojasi vaan kuvan symboliikkaa, viestiä ja sanomaa.

Osta siis tämä tulkinta piirustuksesta ja ota valmiiksi esiin värikynät ja tyhjä A4 paperi.

Saat heti ostettuasi tulkinnan piirustuksen aiheet, jotka sitten piirrät paperille, ja ohjeet piirustuksen lähettämisestä minulle WhatsApp:lla tai sähköpostilla. Teen tulkinnan piirustuksestasi 3 – 5 päivän sisällä, jonka lähetän sinulle sähköpostiisi ja samalla saat sinulle tehdyn Mp3 äänitteen, jossa voit tehdä matkan tähän piirustukseesi, ja vapauttaa sinut asioista, joita et tarvitse enää.

Ohessa linkki kauppaan:

>> Tulkinta piirustuksesta

Jos arastelet ostaa verkon kautta, voit maksaa suoraan tilillekin Pirjo Koho, 85€, tili FI54 1031 5001 9934 01, laita viestiin piirustustulkina ja puhelinnumerosi, jolloin voin soittaa miten käytännössä toimitaan ja annan ohjeet piirtämiseen.

Lähdet vain rohkeasti piirtämään, antamastani aiheesta 

Yöhoidot

Yöhoidot, Energiahoidot ja tulkinnat, enkelit, enkeliviestit

Yöhoidot ovat aivan mahtava keino hoidattaa itseäsi, asutpa missäpäin tahansa

Tämä on yksi erittäin toimiva, suhteellisen vaivaton ja helppo hyväksi havaittu keino hoidattaa itseäsi. Voit valita itsellesi joko 1, 3 tai 5 yöhoitoa.

Olen käyttänyt yöhoitoja vuosien varrella (15 vuotta) hyvin erilaisiin asioihin; unettomuuteen, joka öisiin yöheräilyihin, stressiin, uupumukseen, päänsärkyyn ym. fyysisiin vaivoihin, tunteisiin (pelkoon, ahdistukseen, huoliin jne.), uskomuksien poistamiseen, haitallisiin ajatusmalleihin jne.

Ja pitkään jatkunut työstressi näkyy usein huonoina yöunina ja heräilyinä.

Jokainen tuntee yöllä saamansa hoidon eri tavalla, sillä olemme kaikki yksilöitä.
Joku nukkuu paremmin kuin normaalisti, toinen taas tuntee olonsa erittäin hyväksi ja kolmas näkee voimakkaita, epämiellyttäviäkin unia, erilaisin mielikuvin.

Tässä linkki nettisivujeni kauppaan, siellä lisätietoa vielä yöhoidoista.

>>Yöhoidot

Jos arastelet ostaa verkon kautta, voit maksaa suoraan tilillekin Pirjo Koho, 1 yö 20€, 3 yötä 55 € ja 5 yötä 90€, tili FI54 1031 5001 9934 01, laita viestiin yöhoidot ja puhelinnumerosi, jolloin voin soittaa miten käytännössä toimitaan ja toiveistasi.

Lähde vain rohkeasti kokeilemaan yöhoitoja ja sen vaikutuksia sinulle 

Kodin energiapuhdistus

Energiahoidot ja tulkinnat, Kodin energiapuhdistus, energiahoito, enkelit, enkeliviesti

Kodin energiapuhdistus

Puhdistan ja maadoitan ja teen tarvittavat toimenpiteet kodin ja maaperän erilaisten säteilyjen poistamiseksi. Herkkä ihminen voi tuntea maaperän vesisuonet kerrostalon ylimpiin kerroksiin asti.

Miten puhdistus tapahtuu ?
Tee / ota kopio kotisi tai työpaikkasi pohjapiirroksesta, ja jos tiedät niin laita piirrokseen ilmansuunnat. Puhdistus ei vaadi käyntiä kodissanne, vaan voin tehdä sen pohjapiirroksen ja antamiesi tietojen pohjalta. Voit lähettää pohjapiirroksen sähköpostilla, kirjeessä tai tuoda postilaatikkoon. Ota yhteyttä ja sovitaan puhdistuksen ajankohta ja maksu.

Tässä linkki nettisivujeni kauppaan, jossa lisätietoa Kodin energiapuhdistuksesta.

>>Kodin energiapuhdistus

Puhdistuksen jälkeen…
Kodissa on helpompi hengittää, huoneet tuntuvat valoisimmilta, tunnet olosi kotona vireämmäksi, nukut paremmin jne…
Annan ohjeet mitä sinun kannattaa tehdä puhdistuksen jälkeen. Energiapuhdistusta tehostaa kodin fyysinen siivous ja ylimääräisten tavaroiden ja roinan siivous.

Nauti ihanista, puhtaista kodin energioista!